Antonius Siberian Caviar***** na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym, cytryną i kwaśną śmietaną
Antonius Siberian Caviar****** na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym, cytryną i kwaśną śmietaną
Krewetki tygrysie smażone z czosnkiem i chilli w sosie winno–maślanym, z pomidorkami cherry, natką pietruszki i grzanką czosnkową
Grillowany oscypek z boczkiem, konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiną w domowym occie cherry
Foie gras na chałce z konfiturą z cebuli i gruszek, z sosem porto
Tatar wołowy z piklami, szalotką, gorczycą, żółtkiem i majonezem ziołowym
Consommé z przepiórki ze szpeclami i koperkiem
Krem z zielonych szparagów i zielonego groszku z kluseczkami miętowymi
Francuska zupa cebulowa z grzanką i serem gruyere
Comber z jelenia a’la Wellington ze szparagami, portobello i sosem Marsala
Pieczone udko z kaczki z modrą kapustą, kluskami śląskimi i karmelizowaną cebulą
Kotlet mielone wołowo-wieprzowe z puree ziemniaczanym i zasmażanymi burakami
Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina z gratin z białej kapusty i szpinaku oraz ragoût z zielonych warzyw
Staropolski kotlet schabowy z opiekanymi ziemniakami, kapustą zasmażaną, pomidorkami cherry z cebulką oraz mizerią
Okoń morski z ziemniakami szafranowymi, dzikim brokułem, marchewką, kalafiorem i sosem beurre blanc
Ośmiornica z purée jogurtowo – szafranowym, kaszą bulgur a’la tabbouleh oraz domowymi chipsami ziemniaczanymi
Tagliatelle z truflami i parmezanem
Placki z cukinii z chutney pomidorowym z chilli i imbirem
Pierogi ruskie omasta, prażona cebula i kwaśna śmietana
Fondant czekoladowy z lodami śmietankowymi z sosem malinowym
Ekler z kremem cytrynowym, z sorbetem z czarnego bzu i owocami sezonowymi
Crème brûlée z owocami
Dania wegetariańskie
Dania bezglutenowe
inspired by her
Niektóre produkty użyte podczas przygotowywania potraw mogą zawierać, między innymi: orzechy, skorupiaki, mleko, gluten. Prosimy o poinformowanie obsługi o swoich alergiach podczas dokonywania zamówienia. Pełen wykaz składników, gramatur i alergenów dostępny jest u menadżera restauracji. Uprzejmie informujemy, iż do stolika od 8 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT i przedstawione są w polskich złotych.