Antonius Siberian Caviar*****
na kruszonym lodzie,
z blinami gryczanymi,
jajkiem przepiórczym,
cytryną i kwaśną śmietaną
Antonius Siberian Caviar******
na kruszonym lodzie,
z blinami gryczanymi,
jajkiem przepiórczym,
cytryną i kwaśną śmietaną
Foie gras
na chałce z konfiturą z cebuli
i gruszek, z sosem porto
Krewetki tygrysie
smażone z czosnkiem i chilli
w sosie winno–maślanym, z pomidorkami cherry,
natką pietruszki i grzanką czosnkową
Grillowany oscypek
z boczkiem, konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiną w domowym occie cherry
Tatar wołowy
z piklami, szalotką, gorczycą, żółtkiem i majonezem ziołowym
Tatar z tuńczyka
z awokado, kolendrą i sezamem
Sałatka z kurczakiem kukurydzianym
awokado, pieczarkami, parmezanem
oraz dressingiem winegret
Sałatka grecka
feta, ogórek, czerwona cebula, pomidory koktajlowe,
papryka, oliwki, dressing winegret
Consommé z przepiórki
ze szpeclami i koperkiem
Krem z zielonych szparagów i zielonego groszku
z kluseczkami miętowymi
Francuska zupa cebulowa
z grzanką i serem gruyere
Comber z jelenia a’la Wellington
ze szparagami, portobello
i sosem Marsala
Pieczone udko z kaczki
z modrą kapustą, kluskami śląskimi
i karmelizowaną cebulą
Kotlet mielony wołowo-wieprzowy
z puree ziemniaczanym
i zasmażanymi burakami
Policzki wołowe
w sosie z czerwonego wina
z gratin z białej kapusty i szpinaku
oraz ragoût z zielonych warzyw
Staropolski kotlet schabowy
z opiekanymi ziemniakami,
kapustą zasmażaną,
pomidorkami cherry z cebulką oraz mizerią
Burger 9 oz
w bułce brioche z serem chedddar, bekonem, grillowaną cebulą
i ogórkiem kiszonym;
sałatka lub frytki
Okoń morski
z ziemniakami szafranowymi,
dzikim brokułem, marchewką,
kalafiorem i sosem beurre blanc
Ośmiornica
na sałatce z ciecierzycy i selerem naciowym
Tagliatelle z truflami i parmezanem
Placki z cukinii
z chutney pomidorowym z chilli
i imbirem
Pierogi ruskie
omasta, prażona cebula
i kwaśna śmietana
Fondant czekoladowy
z lodami śmietankowymi z sosem malinowym
Ekler
z kremem kawowym,
lodami amaretto i owocami sezonowymi
Crème brûlée
z owocami
Dania wegetariańskie
Dania bezglutenowe
inspired by her
Niektóre produkty użyte podczas przygotowywania potraw mogą zawierać, między innymi: orzechy, skorupiaki, mleko, gluten. Prosimy o poinformowanie obsługi o swoich alergiach podczas dokonywania zamówienia. Pełen wykaz składników, gramatur i alergenów dostępny jest u menadżera restauracji. Uprzejmie informujemy, iż do stolika od 8 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT i przedstawione są w polskich złotych.