Antonius Siberian Caviar****** (30g)
na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym,
cytryną i śmietaną
Carpaccio wołowe ze świeżą Czarną Truflą
rukola, sos balsamiczny, parmezan
Tatar z polędwicy wołowej z polskimi rydzami
musztarda francuska, żółtko jajka, majonez grzybowy
Foie gras
na chałce z konfiturą z cebuli
i gruszek, z sosem porto
Krewetki tygrysie
smażone z czosnkiem i chilli w sosie winno–maślanym, z pomidorkami
koktajlowymi, natką zielonej pietruszki i podawane z grzanką czosnkową
Sałatka Zielone Ogrody
z selekcją sałat, ogórkiem, awokado, pieczarką oraz parmezanem
Sałatka z Rakami
sałata rzymska, parmezan, sos jogurtowy, ogony raków,
jajka przepiórcze, owoce i marynaty
Zupa Cebulowa
zapiekana w naczyniu z kawałkami chleba wiejskiego z serem Gruyere
Krem z zielonego groszku i cukinii
z chipsem parmezanowym
Dorada
sałata rzymska, pomidory koktajlowe, cukinia, sos maślany
Comber z sarny
chorizo, ziemniak, dynia oraz sos jałowcowy
Polędwica wołowa
zielone szparagi, puree z polskich ziemniaków, sos borowikowy
Polędwica z jelenia a’la Wellington
sosem Porto, w szynce parmeńskiej, w cieście francuskim,
podane z puree z kasztanów i boczniakiem królewskim
Kotlet schabowy
puree z polskich ziemniaków, kiszona kapusta podsmażana na maśle
Tagliatelle ze świeżą Czarną Truflą w sosie maślanym
Stek z kalafiora
grillowany w ziołach podawany z zielonymi warzywami i puree z marchwi
Risotto Grzybowe
Polski borowik szlachetny, podgrzybek, kurki i boczniak królewski
Pierogi Ruskie
omasta z mangalicy, smażona cebula, kwaśna śmietana z wody lub patelni
Fondant czekoladowy
z lodami śmietankowymi z sosem malinowym
Crème brûlée
z owocami
Śliwki z gruszkami pod kruszonką
podawane z lodami waniliowymi
Dania wegetariańskie
Dania bezglutenowe
inspired by her
Niektóre produkty użyte podczas przygotowywania potraw mogą zawierać, między innymi: orzechy, skorupiaki, mleko, gluten. Prosimy o poinformowanie obsługi o swoich alergiach podczas dokonywania zamówienia. Pełen wykaz składników, gramatur i alergenów dostępny jest u menadżera restauracji. Uprzejmie informujemy, iż do stolika od 8 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT i przedstawione są w polskich złotych.