Antonius Siberian Caviar***** na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym, cytryną i kwaśną śmietaną
Antonius Siberian Caviar****** na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym, cytryną i kwaśną śmietaną
Krewetki tygrysie smażone z czosnkiem i chilli w sosie winno–maślanym, z pomidorkami cherry, natką pietruszki i grzanką czosnkową
Grillowany oscypek z boczkiem, konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiną w domowym occie cherry
Carpaccio wołowe z rukolą, kaparami i parmezanem
Foie gras na chałce z konfiturą z cebuli i gruszek, z sosem porto
Sałatka z bundzem i nowalijkami, dressing winegret
Sałatka nicejska z plastrami różowego tunczyka w sezamie, jajkiem przepiórczym i dressingiem winegret
Sałatka z kurczakiem kukurydzianym, awokado, pomidorkami cherry, pieczarkami, ogórkiem zielonym, groszkiem cukrowym, rzodkiewką, płatkami czosnku i parmezanem oraz klasycznym dressingiem winegret
Bulion drobiowo–wołowy z domowym makaronem, marchewką i natką pietruszki
Krem z zielonych szparagów i zielonego groszku z kluseczkami miętowymi
Flaki po staropolsku z gałką muszkatołową i grzanką
Stek z polędwicy wołowej ze szparagami Dodatki: purée ziemniaczane lub frytki warzywa grillowane lub szpinak sos pieprzowy lub borowikowy
Pierś z kaczki z krokietami ziemniaczanymi, assiette z buraka, karmelizowaną cebulą, jabłkiem i tymiankiem
Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina na ziemniakach puree, z pieczoną szalotką, z czerwoną kapustą, szparagami, groszkiem, porem i piklowaną cebulą
Staropolski kotlet schabowy z opiekanymi ziemniakami, kapustą zasmażaną, pomidorkami cherry z cebulką, oraz mizerią
Filet z pstrąga ojcowskiego z pieczonymi ziemniakami, cukinią, assiette z pietruszki i salsą paprykową
Sakiewki pieczone z ciasta francuskiego, faszerowane szpinakiem, boczniakami oraz sosem cydrowym
Linguine z pesto bazyliowym i orzeszkami pinii
Pierogi ruskie, omasta, prażona cebula i kwaśna śmietana
Fondant czekoladowy z lodami śmietankowymi z sosem malinowym
Ekler z kremem z orzechów laskowych, słonym karmelem, lodami Baileys, owocami i mleczną kruszonką
Pascha z kandyzowaną skórką pomarańczy i bakaliami
Crème brûlée z owocami
Dania bezglutenowe
Dania Wegetariańskie
inspired by her
Niektóre produkty użyte podczas przygotowywania potraw mogą zawierać, między innymi: orzechy, skorupiaki, mleko, gluten. Prosimy o poinformowanie obsługi o swoich alergiach podczas dokonywania zamówienia. Pełen wykaz składników, gramatur i alergenów dostępny jest u menadżera restauracji. Uprzejmie informujemy, iż do stolika powyżej 8 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT i przedstawione są w polskich złotych.