Antonius Siberian Caviar***** na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym, cytryną i kwaśną śmietaną
Antonius Siberian Caviar****** na kruszonym lodzie, z blinami gryczanymi, jajkiem przepiórczym, cytryną i kwaśną śmietaną
Krewetki tygrysie smażone z czosnkiem i chilli w sosie winno–maślanym, z pomidorkami cherry, natką pietruszki i grzanką czosnkową
Grillowany oscypek z boczkiem, konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiną w domowym occie cherry
Carpaccio wołowe z rukolą, kaparami i parmezanem
Foie gras na chałce z konfiturą z cebuli i gruszek, z sosem porto
Tatar wołowy z piklami, szalotką, gorczycą, żółtkiem i majonezem grzybowym
Ośmiornica na sałatce z ciecierzycy z awokado i selerem naciowym
Sałatka nicejska z plastrami różowego tuńczyka w sezamie, jajkiem przepiórczym i dressingiem winegret
Sałatka z kurczakiem kukurydzianym, awokado, pomidorkami cherry, pieczarkami, ogórkiem zielonym, groszkiem cukrowym, rzodkiewką, płatkami czosnku i parmezanem oraz dressingiem winegret
Bulion drobiowo–wołowy z domowym makaronem, marchewką i natką pietruszki
Krem z zielonych szparagów i zielonego groszku z kluseczkami miętowymi
Flaki po staropolsku z gałką muszkatołową i grzanką
Pierś z kaczki z krokietami ziemniaczanymi, assiette z buraka, karmelizowaną cebulą, jabłkiem i tymiankiem
Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina na ziemniakach puree, z pieczoną szalotką, czerwoną kapustą, szparagami, groszkiem, porem i piklowaną cebulą
Staropolski kotlet schabowy z opiekanymi ziemniakami, kapustą zasmażaną, pomidorkami cherry z cebulką oraz mizerią
Placki ziemniaczane z gulaszem cielęcym, ogórkami kiszonymi i kwaśną śmietaną
Okoń morski z ziemniakami szafranowymi, dzikim brokułem, marchewką, kalafiorem i sosem beurre blanc
Tagliatelle z truflami i parmezanem
Gołąbki z kaszą jaglaną, suszonymi pomidorami, oliwą lnianą i sosem rydzowym
Pierogi ruskie, omasta, prażona cebula i kwaśna śmietana
Fondant czekoladowy z lodami śmietankowymi z sosem malinowym
Ekler z kremem kawowym, lodami amaretto i owocami sezonowymi
Tarta tatin z lodami waniliowymi z kremem chantilly
Crème brûlée z owocami
Dania wegetariańskie
Dania bezglutenowe
inspired by her
Niektóre produkty użyte podczas przygotowywania potraw mogą zawierać, między innymi: orzechy, skorupiaki, mleko, gluten. Prosimy o poinformowanie obsługi o swoich alergiach podczas dokonywania zamówienia. Pełen wykaz składników, gramatur i alergenów dostępny jest u menadżera restauracji. Uprzejmie informujemy, iż do stolika od 8 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT i przedstawione są w polskich złotych.